Besparen middels vloerisolatie

Besparen

 

Anno 2017, zijn er vele gezinnen welk moeten besparen omdat de uitgaven hoger zijn dan het inkomen. Er zijn uitgaven die ‘moeten’ zoals de hypotheek, huur of energie. Deze kosten zullen ook in de meeste gevallen het grootste van omvang zijn. En er zijn uitgaven die ‘mogen’ laten we deze  extraatjes noemen, hierop valt natuurlijk altijd te besparen.

Wanneer u uw verzekeringen en abonnementen eens vergelijkt met andere aanbieders, zult u merken dat er zeker op verzekeringen en abonnementen een behoorlijke besparing mogelijk is.  Op de abonnementen van de sportschool, de extra televisiezenders of uw mobiele telefoon valt altijd te besparen. Is bovenstaande niet door een minder uitgebreid abonnement te nemen dan wel om de abonnementen op te zeggen.

Besparen op de vaste lasten is één van de meest efficiënte manieren om uw vaste lasten naar beneden te brengen. Besparen op één van de grootste vaste lasten post, de energie rekening,  doet u mede doormiddel van het na-isoleren van uw woning. Hoeveel u kunt besparen hang t af van uw huidige stookgedrag en de huidige isolatie van uw woning.

De investering die u doet met isoleren heeft in de meeste gevallen een terugverdien tijd van  3 tot 5 jaar. U zult zien dat u met het na-isoleren van uw woning flink bespaart op uw energiekosten.

Isolatie zorgt ervoor dat uw woning minder warmte doorlaat naar buiten, en minder kou doorlaat naar binnen. De warmte in uw woning wordt doormiddel van isolatie gelijkmatiger verdeeld en hierdoor voelt uw woning comfortabeler aan.  Bij na- isolatie van uw woning kunt u denken aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie / bodemisolatie of dakisolatie. Alle maatregelen bieden u meer wooncomfort en een flinke besparing op uw energiekosten.

Door isolatie van uw woning zult u minder vaak de verwarming aan zetten, en wanneer u de verwarming wel aanzet verdwijnt de warmte niet meer door uw vloer, muur of dak naar buiten. De warmte blijft, na dat u uw woning heeft geïsoleerd, binnenshuis.  U zult daarom direct besparen op uw energiekosten.