Referenties

Leendert en Gettie (jan ’07)

“Eigenlijk hadden we geen idee, wat ons te wachten stond. Wat we wisten was dat we drie eilanden zouden bezoeken: Martinique-Dominica-Guadeloupe. Nu kijken we terug op imposante natuur, onderwater en boven water. Vissen, vogels, reptielen, bloemen, bomen, vruchten en koraal. Bijzonder knap is dat Joke en Henk ons steeds weer gedreven de juiste richting op wisten te sturen.”

e-mail


René (sept ’06)

“Nu we een week met Joke en Henk in de Carieb hebben gezeild en gesnorkeld weten we dat dit DE manier van ontstressen is. Wat hebben we genoten.”

“We hebben ons van begin tot eind geweldig op ons gemak gevoeld. Wie weet wat de toekomst brengt, maar dit nemen ze ons nooit meer af.”

e-mail


Nico (mei ’06)

“na een halve eeuw eindelijk mijn droomreis kunnen doen: in m’n blootje in de tropen, zeilen op warme zeeën met warme winden, te kunnen zwemmen en snorkelen in waters die al die prachtige zeefauna en -flora hebben…”

e-mail


Ria (mei ’06)

“Ik heb genoten van ieder moment en vooral van wat ik voor mezelf weer heb kunnen ontdekken: hoe heerlijk het is om onbekommerd mezelf te mogen zijn…”

e-mail


Marianne en Theo, Mia en Eric (ronde SSS eind maart ’06)

Het was voor ons alle vier een echt avontuur! MAAR -> ZEER DE MOEITE WAARD!

e-mail

e-mail


J. en F. O. (ronde SSS mrt ’06)

“Wat een fantastische dagen hebben we gehad op jullie ‘Zeevonk’. We hadden werkelijk alles mee, van begin tot eind. Mooie wind om te zeilen. Prachtige eilanden, heerlijk slapen, luieren, liggen in de zon. Maar we moesten ook aan de bak. Meteen de eerste dag al hardlopen op ‘t strand, zwemmen, snorkelen, bergen beklimmen…

…Joke kookte en bakte de sterren van de hemel. Wij konden beiden volop aan het stuur bij het zeilen…

… Met de nieuwe onderwatercamera prachtige plaatjes gesloten, schildpadden en een haai. Ik leerde duiken bij het snorkelen, ook een nieuwe ervaring. En het allermooiste had Henk voor de laatste dag bewaard: WALVISSEN!! Klappen met hun staart boven water, rechtop uit het water komend, om nooit te vergeten…

…Inmiddels hebben we begrepen waarom jullie niet staan te springen om naar Nederland terug te zeilen. Echt een naturistisch paradijs is het hier.”

e-mail


Ton van den Berg (BVI’s jan/febr 2006), zelf schipper op het jacht “Tam Tam” in Griekenland

Ton aan het broodbakken

“Ik zag jullike site en dacht: dat ga ik doen. Drie dagen later geboekt en de vierde dag aan boord. Met allemaal vreemde mensen. Erop terugkijkend was het leerzaam en leuk en waren het allemaal bijzondere mensen. Het ontdekken van de BVI’s was leuk, vooral onder water. “Heftig”…Het schipperen onder leiding van Henk is zoals ik het gezellig vind.”

e-mail: tvan_den_berg31@hotmail.com


 

Herman en Maja

Herman en Maja Hoppenbrouwer, januari 2006

…”werd bewaarheid waar wij beiden al maanden voor vertrek op hadden gehoopt: genieten van de zee en de zon.” “Twee weken vonden we niet genoeg en we hebben beslist geen spijt van de volgende twee die wij hebben bijgetekend. Als je met zo’n kleine groep 4 weken goed met elkaar kan optrekken bewijst dat het aangenaam toeven is op de Zeevonk”

e-mail


 

Johan en Lieve: “We danken jullie voor het super aangenaam verblijf op de Zeevonk. …De kookkunsten van Joke zijn ervaren als het geheime wapen van de Zeevonk, de variatie en vindingrijkheid zijn verblufend”

e-mail


Marianne: “Ik vond het echt geweldig. De mooie dingen die we gezien hebben, het varen, de gezelligheid met elkaar en last but not least jullie hartverwarmende aandacht. …Het is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest om deze reis met jullie mee te maken.”

e-mail


Ludy: “Ik ga enorm veel met vakantie. Maar een vakantie als deze is echt de meest veelzijdige geweest.”